Tävlingsbidrag!

Halloj!
Roliga nyheter, shopello.se har startat en Justin tävling! Super! Om man vinner tävlingen vinner man Someday eller Girlfriend, vilket man själv får välja! Jag tycker att detta var en toppen tävling så jag går ju med direkt!

Min motivering: Jag skulle vilja vinna Justins parfym Girlfriend. Jag har redan someday och den luktar ju så otroligt gott! Men jag skulle vilja ha lite omväxling. Att ha en valmöjlighet är alltid mycket bättre än att ha en parfym att välja på.

Jag är världens största belieber och jag kan inte sluta tänka på Justin! Jag har faktiskt kollat efter Girlfriend ganska många gånger men då så har den oftast varit slut, och de gånger när den inte har varit slut så har jag inte haft pengar. :( så typiskt. Men om jag vinner så slipper jag ju åka till en massa affärer i onödan! :D jag skulle bli otroligt tacksam om jag vann Girlfriend! Jag tycker att den också luktar så himla gott! Flaskan är väldigt snygg också så den passar perfekt i mitt rum. :)


#1yearifbelieve


2 days...

2 dagar tills heartbreaker kommer ut!!!! Ahhhh! Jag läääängtar tills jag får höra den. <33


Tatueringar

Jag såg denna bilden och tappade hakan. Så mycket. Och så otroligt snyggt på honom!
Jag gillade inte direkt att Justin tatuerade sig så ofta och mycket men denna bilden fick mig att ändra mig! Jag tycker att det är helt sick. Wowowowowow! Fast jag kan ju tycka tt det kan bli lite mycket om han gör det på andra armen också när hans vänstra har blivit full (vilket den antagligen kommer att bli)

Men han är ju lik sin pappa ;) Jeremy har ju också mycket tatueringar och det passar dem båda! :*


Grattis på födelsedagen Scooter!


Kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg när Justin hade mörkbrunt hår? så snygg han var i det!! Han är ju alltid snygg såklart men mörkbrunt var så annorlunda på honom.
 

3 dagar!!!

Nu är det bara tre dagar kvar tills heartbreaker kommer ut! (Enligt rykten) Jag kan verkligen inte vänta!! Kom igen beliebers, nu ska vi se till att den kommer upp på första plats! 

Kidrauhl <3


:)

Hej! Följ gärna min & min kompis instagram! Det är ett fanaccount! @justinbiebster_


Justin instagrammar:

 @justinbieber: To Whoever knows this game

Grodor?

Hahah, jag blev lite förvirrad igår när Justin först tweetade "Frog lawn mower" och sedan så tweetar han 4 bilder på grodor som klipper gräset. Hahahah. Vi har den bästa idolen ever!


HAPPY!

Justin verkar ha varit så glad nu på senaste tiden, fast att han jobbar hårt med ny musik och sånt. Han ler på nästan varenda bild! Yay! Justin, when u smile, i smile. <3


Sorrryyyyy

Det har hänt ganska mycket med skolan och betyg och sommarlov nu så jag har inte direkt hunnit att blogga. Men jag lovar att jag ska börja blogga igen nu!


HEARTBREAKER

Omg omg omg heartbreaker kommer ut den 21 juni! Det är om bara 10 dagar! Kan verkligen inte vänta på att den ska komma ut! Vill verkligen höra den nuuuuu!


Justin blir stämd

Justin har nu blivit stämd för att HANS BODYGUARD har hotat en paparazzi med pistol.

Justin advokat berättade för TMZ (som alltid gör narr och skit om Justin):
"Justin Bieber är vuxen nu, och han bör agera som en. Han måste lära sig att han inte kan använda livvakter som vapen för att skada oskyldiga människor. Biebers våldsamma beteende mot fotografer måste upphöra, och han borde ta ansvar för sina handlingar."

Okej. Nu blir jag irriterad. För det första så är människorna som livvakterna "skadar" INTE oskyldiga! Det är de som retar upp honom och sårar honom genom att säga elaka ord. Bara för att Justin är kändis betyder inte det att han har en stål själ som aldrig blir sårad. Han är precis som oss, människa.

För det andra. Ja Justins livvakt blev också stämd men varför i hela friden blev Justin stämd för detta?! Det är ju inte ens hans fel. Det var inte han som hotade paparazzin med en pistol.
Sen så är jag väldigt tveksam över om livvakten verkligen HOTADE fotografen eller om fotografen bara skymtade en pistol i bältet eller något på livvakten och påstod det som att han hotade.


Hurra hurra hurra!

Grattis på födelsedagen till Dan Kanter! Hoppas att han får en fortsatt awsome dag/kväll och att han kommer att ha mycket kul!


Hmm...

Justins eller Lil Za's bil? Det säges att de delar på den men vissa säger att det är Justins bil och vissa säger att det är Lil Za's bil! Jag har absolut ingen aning! Men bilen är ju urhäftig ;) 

Believe Tour

Asså jag kan fortfarande inte förstå att jag verkligen var på Believe Tour och att jag såg Justin Drew Bieberlive! Åh gud vad jag saknar det! Jag minns hur mycket jag grät, sjöng, skrek och dansade. Åh... Jag hade sittplats nära scenen. Men ingen satt ner på läktarna, ALLA stod upp i hela arenan! Det var den bästa dagen i hela mitt liv omg. Han sjöng som en ängel och dansade helt fantastiskt. Och hans lilla tal innan Never Say Never! Wääh! Kan man inte ta tillbaka tiden?

Jun. 09, 2013

-L hahah


Hopppppppaas!

Hoppas att han kommer med fler photoshoots (stavning) tills hans nya album han är bara så sjukt snygg, hoppas hoppas hoppas!


Justin Instagrammar:

@justinbieber: I had fun chilling in Canada with my family
 
@justinbieber: Uuu
 
@justinbieber: ..... For the fans......
 
@justinbieber: I guess everyone grows up

Drömmer

Jag sitter här och drömmer om att jag är på en M&G och jag träffar Justin. Och jag säger hela min text, som jag har skrivit ner en gång i tiden, till honom och han blir helt rörd och sen så kramar han mig och vi tar en bild. Och sen så ger jag honom en tröja där det står "swedish beliebers <3" på. Haha.
Jag är bra på dagdrömma ;) men guuud vad jag hoppas att han kommer tillbaka nästa år, precis som det ryktas om!


Justin åker till rymden...eller?

Det har ryktats mycket om att Justin och Scooter ska åka till rymden i slutet av året och då skulle han kanske spela in en musikvideo.

Men nej. Det är inte Justin och Scooter som själva har bestämt att de ska åka till rymden, de har nämligen blivit inbjudna av NASA. Så det är ju inte alls säkert att de åker överhuvudtaget! Och i så fall skulle de inte åka till rymden för att spela in en musikvideo, utan bara för att ha kul!
Men lite orolig är jag ju såklart. Tänk om han åker! Guud vad jag kommer att ha panik och oroa mig här nere på jorden!


40 miljoner

Woooow! Justin har passerat 40 miljoner följare på Twitter! Helt otroligt många! Han har fortfarande flest av alla på Twitter och jag är sjukt stolt! Jag vet att detta hände för några dagar sedan men ändå! Så fantastisk han är <3


WHAT?

Läste på en annan blogg ( jusdrewbieber.blogg.se ) att Justin håller på med tre album nu! WHAT? Herregud! Scooter har till och med sagt det på Twitter så jaaaaaaa. Asså Gud vilken bra nyhet!!! Kan inte vänta!! Älskar när han gör ny musik! Vilken belieber gör inte det? Haha! Fangirlar just nu!


Sååå snygg!


Nya turnédatum till Believe Tour!

Justin och hans crew har nu delat med sig av ytterligare turnédatum på Believe Tour. Visst önskar man att han kunde komma till baka hit till Sverige? Han var så sjukt fantastiskt bra! Men det får vi nog vänta med till nästa år! Det ryktas att han kommer till Malmö och Göteborg nästa sommar. Men jag har absolut ingen aning! Men guuuud vad jag hoppas.

-A


Heartbreaker.. Coming soon..

En liten del av texten på Justins låt Heartbreaker (som kommer ut snart) har spridit sig överallt! Här är den:

"Heartbreaker you didn't get the best of me
I hope you're happy now
You made me cry, but do you know the real why?
Think real deep, oh oh oh
Yeah heartbreaker, you ain't so good yourself"

'She broke his heart,heart tore his life a part tell a friend to tell a friend that she's heart breaker''

Verkar som att den handlar om Selena eftersom att han skulle säga sanningen i hans låtar! Längtar tills den kommer ut!


Nya albumet..

Det sägs att Justins nya album (som han jobbar på nu) kommer ut i november! Just nu känns det som en evighet dit men det kommer nog att bli ett jättebra album med sköna och bra låtar! Jag kan verkligen inte vänta! Snart kommer ju heartbreaker ut, som ska vara med på det nya albumet, och då får vi kanske lite försmak på albumets 'tema'. Han har själv sagt att han ska tala som sanningen genom musiken och det låter ju super tycker jag! Längtar!


Sådär...

Sådär , har fixat er blogg nu. Hoppas ni bli nöjda ! ♥ Er blogg kommer bli grym. Ha det bra. 
#Muchlove 
läs även min blogg ( www.jusdrewbieber.blogg.se )
 

Justin på basketboll match!

Som de flesta vet så var ju Justin på en basketboll match för 3 dagar sen. Men det var långt ifrån kul för Justin.
När han visades på storskärmen så buade alla åt honom! Hallå? Vad tusan har folk emot Justin?!
Måste Justin bryta ihop precis som många andra artister för att de ska förstå? Nej. Det är inte tillräckligt för att alla haters ska förstå att det verkligen inte är okej, det de håller på med. Justin skulle kunna försvinna för alltid och de skulle bara jubla. Det är inte kul för Justin att gå igenom allt det här. Jag förstår verkligen inte.
Man såg till och med igenom solglasögonen han hade på sig att han hade tårar i ögonen. Det har hänt såna här saker alldeles för ofta nu sedan Believe Tour började.
Men Justin vet att han har oss och att vi alltid kommer att stå vid hans sida och finnas där för honom. Han vet. Men en dag kan han bara bryta ihop och inte vilja visa sig igen. Det skulle vara helt förfärligt, eller hur?

Vi, alla beliebers, måste verkligen ta tag i detta och stoppa hatet! Vi måste visa världen vilken fantastisk person Justin är. När folk ser vad han gör för människor, hur han uppfyller folks drömmar och hur mycket pengar han skänker till skolor och folk som behöver hjälp, så kanske de tänker om och slutar att hata honom. Jag säger inte att alla behöver gilla honom, men ALLA borde respektera honom!


Welcome beliebers!

Hejsan! Detta är bloggen för alla svenska beliebers! Vi kommer att skriva om allt som har med honom att göra! Vi två är själva beliebers som fangirlar över småsaker liten liten hes ton eller ett snyggt ärr eller ett hårstrå som har lagt sig annorlunda! Om DU känner likadant för Justin som vi gör tycker jag att ni ska börja läsa denna bloggen här och nu ;)

Min med!😜

(Vår blogg) 😜❤


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.




RSS 2.0